Vokal_Slide Vokal_Slide

Vokal i Oslo! Rønningens vokallinje hjelper deg til å utvikle sangen din i et kreativt miljø. Vi bruker ressursene storbyen byr på for at du skal utvikle deg maksimalt som vokalist. 

Studieopplegg

Utgangspunktet for Vokal på Rønningen er ikke pensum og eksamen, men å gi deg maksimal utvikling som vokalist og artist. Individuelle sangtimer, vokalgruppe, kor, låtskriving, huskonserter, studiojobbing og samarbeidsprosjekter også utenfor skolen, som for eksempel koring i NRKs Stjernekamp,  skal bidra til dette. Vokal samarbeider tett med Rønningens bandlinje.

Studieturer til Los Angeles og London

11 dager i Los Angeles, California er Vokals hovedstudietur. Her blir det sangopptreden i en gospelkirke, besøk på UCLA, Musician’s Institute, Hollywood og andre interessante musikksteder.  Vi opplever også storbyens konsertliv med store stjernenavn. Vi bor nær stranden i nærheten av Venice Beach og Santa Monica.

Vokal gjør også en kortere tur til London der vi bl.a. opplever en musikaloppsetning i West End.

 

Linjelærer                                                                
Martin Alfsen                                                            
martin@ronningen.fhs.no

Sangpedagog
Tone Scott-Dahl Pedersen

 

MÅL FOR LINJA

Et år på vokal skal hjelpe deg til å utvikle sangferdighetene dine både som solist og i kor
eller gruppesammenheng. Året skal gi deg nye utfordringer og en sterkere plattform, enten du
satser på sang som hobby eller på videre
studier og karriere.

INNHOLD OG TURER

  • Individuelle sangtimer
  • Solisttrening
  • Mikrofonteknikk
  • Rytmisk kor/sanggruppe
  • Direksjon og korledelse
  • Musikkteori
  • Musikkorientering

 

STUDIETURLos Angeles
ELEVER OM LINJA

”Året på Vokal var en veldig god inngang til musikken for meg som ikke hadde så store forkunnskaper. Jeg ble virkelig pushet til å bli en bedre sanger og til å bli mer scenevant. Gode sangtimer, dyktige lærere og fine samspillopplevelser med bandelevene og de andre vokalistene ga meg en mye større selvsikkerhet. Studieturen til Los Angeles inneholdt noen fantastiske musikalske møter som jeg aldri kommer til å glemme. I løpet av året fikk jeg også sjansen til å kore på ”Senkveld” på TV2 takket være kontaktene Vokal på Rønningen har.”

- Jahn-Fredrik Tutvedt, elev Vokal