BLOGGER

Nye medarbeidere på Rønningen


I sommer har vi tatt avskjed med flere flotte medarbeidere i administrasjonen.  Både vår mangeårige internatleder Vidar Skagen og  administrasjonsleder Katinka Riiser Dankel har fått tilbud om andre jobber det var vanskelig å si nei til og har forlatt oss..  Men Rønningen er en veldig  populær arbeidsplass  og blant mange svært kompetente søkere er vi super fornøyd med å kunne presentere Ole Askvik som ny IKV -og Hostelsjef  samt Ina Kittelsen som ny administrasjonsleder. Begge er allerede i full gang  og ser fram til å møte  et rekordstort kull i august.

Ole Askvik

Ole har utdanning i psykologi, coaching og folkehelsearbeid, kommer fra stillingen som internatleder på Hvam videregående skole, har selv gått på folkehøgskole og er i tillegg en habil idrettsutøver i flere idretter.

 

 Ina Kittilsen 2 (1)

Ina flytter rett hjem fra KFUK-hjemmet i London hvor hun de to siste år har vært husøkonom og assisterende daglig leder. Med lærerutdanning og god erfaring fra organisasjon og K- i London har hun de beste forutsetninger for å lykkes. Vi er utrolig stolte over å ha begge på laget og ser fram til mange gode arbeidsdager, -uker og –år med disse to i administrasjonen

Samtidig vil skolens ledelse i løpet av høsten bli helt ny. Skolens rektor gjennom de siste  11,5 år  - Svein Harsten går 1. november over i pensjonistenes rekker. Ass. Rektor Ottar Nesje er fra samme dato tilsatt som ny rektor. Det betyr videre  at vår Ten Sing Norway lærer gjennom mange år Mari Tesdal Hinze er blitt tilsatt som ny ass.rektor.

 

Nå gleder vi oss til skolestart sammen med alle våre nye medarbeidere.